سفارش تبلیغ
صبا ویژن
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز


چگونه می توان ازطریق یاد خدا به آرامش قلبی رسید؟

همان گونه که وجود پدر و مادر و یاد آنها برای فرزندان مایه قوت قلب و آرامش خاطر است، اساسا وجود خداوند و اعتقاد به او و ارتباط با او مایه اطمینان و آرامش انسان است؛ به همین دلیل آرامشی که اهل ایمان دارند، خاص آنها است و کسانی که به خدا اعتقاد ندارند، همیشه در اضطراب و نگرانی بسر می برند، چون در حوادث زندگی خود را تنها و بی پناه می انگارند .

ادامه مطلب...

اولین دیدگاه را شما بگذارید آرامش و شادزیستن ،

  

خدایا... دیگر زمینت بوی زندگی نمیدهد...خسته ام خسته خسته تمومش کن...

اگر دنیا را با همه سختى هایى که ممکن است داشته باشد، آن گونه که هست بشناسیم، مى توانیم به راحتى در آن زندگى کنیم. زندگى راحت، در گرو شناخت دنیا است.

ادامه مطلب...

اولین دیدگاه را شما بگذارید آرامش و شادزیستن ،

  

روش های امیدبه زندگی از راه بخشش و توجه خدابه انسان؟

انسان دارای چنان استعدادی است که می تواند به مقام خلیفه الهی برسد. این مقام رهزنانی که همواره به سوی اشیاء گران بها تمایل نشان می دهند، را تحریک می کند تا دست به چپاول بزنند.
سارق انسان از یک سو شیطان در کمین نشسته است، تا حقیقت انسانی را به یغما ببرد و بر این کار خود قسم نیز یاد کرده است« قالَ فَبِعِزَّتِکَ لَأُغْوِیَنَّهُمْ أَجْمَعین؛ گفت: «به عزّتت سوگند، همه آنان را گمراه خواهم کرد»(سوره ص/82). البته جالب توجه این است که انسان خود نیز به راهزنی او کمک می کند؛ آن هنگام که در غفلت و پیروی از کشش های نفس هوا خواه می شود، نه خدا خواه.

ادامه مطلب...

اولین دیدگاه را شما بگذارید آرامش و شادزیستن ،

  

حضرت علی(ع) در وصیت به فرزندش، انسانها را در آموزشگاه زندگی به چه محتاج می داند؟

امیرمؤمنان علی (ع) بیشترین و مهمترین چیزی که به فرزند بزرگوارشان وصیت می نمایند و او را محتاج آن می دانند، - پرهیز و ترس‌ از خدا‌ - می باشد. با مطالعه متن وصیتنامه که در پایین آورده شده است می توانید خودتان به این مهم پی ببرید.

آنچـه‌ میخوانید وصیت‌ امام‌ علی‌ (ع)بـه‌ فرزندش‌ امام‌ حسن‌(ع)است‌ کـه‌ پـس‌ از بـازگشـت‌ از صفـیـن‌ در قـریـه‌ حـاضـریـن‌ نـوشـت‌.

ادامه مطلب...

اولین دیدگاه را شما بگذارید آرامش و شادزیستن ،

  

چطور می توانم در زندگی پیشرفت کنم؟

در رابطه با عواملی که درپیشرفت شما مؤثر است باید ابتدا معنی پیشرفت مشخص گردد. در فرهنگ لغت فارسی عمید آمده که پیشرفت، اسم مصدر بوده و به معنای پیش رفتن، پیشروی، جلو رفتن، پیروزی و ترقّی است. پر واضح است که مسیر پیشرفت باید به سوی هدفی باشد. برخی افراد پول، شهرت، مادیّات و مسائلی از این قبیل را به عنوان هدف برگزیده اند؛ لذاست که مثلاً قبولی در دانشگاه، ارتقای رتبه حقوقی، اخذ سمت مدیریت یک مجموعه و ... را به عنوان پیشرفت قلمداد می‌نمایند؛ زیرا آن‌ها را ولو یک گام به خواسته و هدف خود نزدیک می‌سازد.
جالب است علیرغم این‌که باید وقتی فردی به هدف می‌رسد دچار آرامش گردد ولی این افراد به هدف خود می‌رسند، انگار باز گم‌کرده‌ای دارند‌ و هنوز ناقصند.

ادامه مطلب...

نظر() آرامش و شادزیستن ،

  

(رزق) و (روزی) چیست؟ لطفا توضیح فلسفی مبسوطی بفرمائید؟

یکی از ضروری ترین ارکان زندگی ،«روزی» ، معیشت و یا «اقتصاد خانواده» است ، در ذهن هر انسانی درمورد «رزق » و«روزی » همه ویا برخی از سؤالات زیر به ذهن می آید : فلسفه ی وسعت روزی و رفاه بعضی خانواده ها و کمی رزق و سختی زندگی برای بسیاری دیگر چیست؟ رابطه ی بین رزاقیت خداوند تعالی وسرنوشت و تقدیرچیست ؟ روزی برای هر فرد با تدبیر، تلاش و آینده نگری چیست؟ عوامل افزایش روزی خانواده ها و اسباب تنگی معیشت چیست؟ آیا تملق و چرب زبانی مغازه داران نسبت به مشتری و یا تندی و بدزبانی نسبت به همکاران جهت خودنمایی در برابر مردم موجب افزایش روزی خواهد شد؟ دعا چه تأثیری در بارش برکات بیشتر در زندگی ما دارد؟ انواع رزق کدامند؟ و بهترین و برترین روزی ها چیست؟ و...

ادامه مطلب...

اولین دیدگاه را شما بگذارید آرامش و شادزیستن ،

  

چطور حسرت آنچه که نداریم را نخوریم؟ به عنوان مثال اگر ما در حسرت داشتن یک چیز یا یک کس هستیم و رسیدن به آن نا معقول یا غیر ممکن است چطور از حسرت جلوگیری کنیم؟

به طور کلی جهتگیری قرآن و روایات و تاکید آنها بر بسنده کردن و اکتفا هر کس به نعمت های بیشماری است که خداوند به بنده اش عطا کرده و ما را از طمع به مال دیگران و چشم داشتن به دارایی و نعمت دیگران به شدت منع کرده اند و تعالی و رشد و کمال و سعادت ما را در قطع طمع و نظرنداشتن به داشته‌های دیگران دانسته اند.
در مورد مذمت چشم دوختن به دارایی دیگران و حسرت‌خوردن، به داستان قارون اشاره می‌کنیم:

ادامه مطلب...

نظر() آرامش و شادزیستن ،

  

فکری در میان جوانان رسوخ کرده مبنی بر اینکه « لذت ببر و بگذر، دیگران هم لذت برده اند»؛ لطفا با استدلال منطقی پاسخ دهید.

همانگونه که می دانید، یکى از گرایش‌هاى فطرى انسان، گرایش به لذت و خوشى و راحتى است که با فرار از درد و رنج و ناراحتی، همراه است. معناى فطرى بودن این گرایش آن است که ساختمان روح انسان طورى است که نمی‌تواند از لذت و خوشى صرف‌نظر کند و یا این که طالب رنج و مشقت و سختى باشد و از این روى خود به خود جزو قلمرو اخلاق نیست، یعنى نمی‌توان کسى را مذمت کرد که چرا طالب لذت و خوشى است یا کسى را مدح کرد براى اینکه طالب لذت است یا از درد و رنج می‌گریزد، مساله سعادت جداى از لذت نیست، حقیقت سعادت، بازگشتن به این است که انسان لذت دائمى و فراگیر داشته باشد، خوشبختى و سعادت چیزى جز این نیست که انسان بتواند لذت دائمى و پایدار و همه جانبه ببرد، و این که لذت و سعادت را با هم ذکر می‌کنیم به خاطر همین است.

ادامه مطلب...

نظر() آرامش و شادزیستن ،

  

مشخصات مدیر وبلاگ

ویرایش

لوگوی دوستان



ویرایش

طراحی پوسته توسط تیم پارسی بلاگ